Slow Cooker - Honningglaseret nakkekam
1-1½ kg nakkekam
½ dl flydende honning
salt
peber
4 dl oksefond
2 spsk engelsk sovs
¼ dl balsamico
¼ dl hvidvinseddike
½ dl piskefløde
Gnid slow cookeren med smør indvendigt. Gnid stegen med salt og peber og læg den i cookeren. Hæld honning ovenpå. Bland oksefont, engelsk sovs og eddike sammen og hæld det ved stegen.
Sæt på Medium i 7½ time.
Når kartoflerne koger tages stegen op og det meste af fonten hældes i en gryde sammen med piskefløde. Læg kødet tilbage i gryden og hold den varm på Low mens kartoflerne koges og sovsen laves færdig. Jævn sovsen med 2 spsk mel udrørt/rystet i vand, så det er uden klumper. Når fonten koger tilsættes jævningen lidt ad gangen mens der piskes . Lad sovsen koge nogle minutter
Server nye kartofler, rabarberkompot og en god salat til.
English |
Kommentarer
Send en kommentar