Slow Cooker - Spaghetti med kødboller

Så er der gået Lady og Vagabonden i den.


Tomatsovs:
2 små løg - i kvarte
2 fed hvidløg - i skiver
800 g tomat passata
½ tsk salt
½ tsk peber
2 tsk balsamico
2 tsk olivenolie
¹/₈ tsk cayennepeber
½ dl piskefløde
Det hele blendes sammen med knivbladet på blenderen og kommes i Slow Cookeren

Kødboller:
500 g oksefars
1 æg
1¹/₄ dl rasp
2 tsk dijon sennep
1 spsk tørret oregano
½ tsk salt
½ tsk peber

Det hele æltes godt med fingrene - formes til kødboller og kommes i Slow Cookeren. Dæk dem med lidt af tomatsovsen. 6 timer ved Low. Serveres med spaghetti og revet parmesan.

English

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karklud 20

Karklud 24

Karklud 19